Up next


Virtuozet - Miriam Tola - “Czardas princess” (Nata 9)

2 Views
onevid
5
Published on 15 May 2019 / In Film & Animation

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Talent show hit HIT për talentët e rinj në kanto, balet dhe instrument të zhanrit klasik! Konkursi më i madh dhe më i famshëm i muzikës klasike në Shqipëri nga Inva Mula. Patenta e suksesshme ndërkombëtare "Prodigies" nga Endemolshine Group.

Show more
0 Comments sort Sort by

Up next